četvrtak, 7. siječnja 2016.

Balea aqua serum

Slijedi prva ovogodišnja recenzija, a čast da bude prvi ima ovaj divan proizvod. Malo je reći da sam oduševljena njegovim učinkom i iako postoji jako puno recenzija, jednostavno moram napisati svoje dojmove. Nakon brda pročitanih pozitivnih iskustava, odlučila sam ga isprobati. Kao što već znate, moja koža lica je mješovita, uz izrazito masnu T zonu, a najviše problema mi zadaje čelo koje je ponekad sklono perutanju, svrbežu i crvenilu te mi koža na tom mjestu odmah reagira pri svakoj promjeni temperature. Iz tog razloga sam prestala koristiti puder jer bi mi ubrzo nakon njegovog nanošenja izbile suhe ljuskice što je vrlo ružno izgledalo. Isprobala sam dosta raznih krema za masnu kožu, ali niti jedna mi nije riješila problem masnog čela.


Proizvođač kaže ovako: Intenzivni hidratantni serum za suhu kožu, 30 ml. Ujutro i navečer nanijeti na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea te nježno umasirati, izbjegavati područje oko očiju.

Balea aqua serum uz kombinaciju još nekih preparativnih i dekorativnih proizvoda (bit će poseban post o njezi masne kože) me riješio svih muka i problema i to u vrlo kratkom roku. Otkad sam ga kupila ne koristim više nikakve dodatne kreme, on mi je sasvim dovoljan. No ajmo ispočetka...kad sam ga prvi put ugledala uživo, začudila sam se koliko je malen i isprva se činilo da će se jako brzo potrošiti, no nije tako. Potrebno je stvarno jako malo proizvoda da pokrije potrebe cijelog lica. Posebno mi se sviđa što ima pumpicu koja olakšava doziranje, a količina od 30 ml će vam dosta dugo trajati. Proizvod dolazi u čvrstom, plastičnom pakiranju, a ako ga okrenete prema svjetlu, moći ćete točno vidjeti koliko vam je još proizvoda preostalo.



Jedan od sastojaka ovog seruma je i hijaluronska kiselina koja je odgovorna za visokoelastična svojstva kože. Od velike je važnosti i njena sposobnost vezanja vode, čime se održava optimalna vlažnost i elastičnost kože. Vjerojatno zbog ovog sastojka i ima takav super učinak na kožu.
 
Po čemu je ovaj serum tako poseban?
Nabrojit ću vam samo par razloga... ne masti kožu te se odlično upija i hidratizira. Iako je namijenjen prvenstveno suhoj koži ja bih ga toplo preporučila i masnokošcima.



Tekstura mu je onako umjereno vodenasta, lijepo se i lagano razmazuje te je blagog i ugodnog mirisa. Odmah nakon mackanja, uklanja one ružne suhe ljuskice i lijepo zagladi kožu pa je isto tako idealan i kao podloga za make up. Ja ga nanosim navečer prije spavanja nakon što očistim lice micelarnom i ujutro nakon umivanja. Osjećaj koji ostavlja na koži je full osvježavajući. Po želji ga možete kombinirati s kremom iz istoimene linije, no meni stvarno nije potrebno ništa drugo osim njega. Još jedna odlična stvar je njegova cijena (oko 25 kn). Znači, prilično jeftin, a kvalitetan proizvod. Evo, još malo i jurim po treću dozu.


Da li ste isprobali ovaj proizvod?
Kakva su vaša iskustva?

Broj komentara: 6:

  1. Da ga nisam nedavno kupila ova tvoja recenzija bi mi ga odmah 'prodala' :D
    Imam masnu kožu, ali mi iz nekog razloga čelo i jagodice reagiraju na sve maske za lice i agresivnije umivalice u obliku crvenila i sitnih crvenih kvržica koje nalikuju na prištiće ali to nisu, čak me čelo počne svrbiti :/
    Trenutno koristim Uriageovu 3-regul na području brade, nosa i donjeg dijela obraza a Baleu na čelu , ispod nosa i na jagodicama i nemam više crvenila niti kvržica! I odlična je podloga za Catriceov Mousse puder koji si na te dijelove kože prije nisam mogla normalno staviti jer bi se perutala.
    Da zaključim, odlična je nadopunama kremama i maskama sa kiselinama, tako da i masnokožci, samo naprijed! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Serum je zbilja odličan za svaki tip kože, a za Uriage proizvode sam isto čula samo pohvale i također ih planiram isprobati :)

      Izbriši
  2. Ovaj serum je odličan. Ja sam ga skoro potrošila i svakako ću ga opet kupiti. Ukoliko želiš, možeš pogledati i moj blog https://zenskikutaktrenutak.wordpress.com/ :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...