četvrtak, 15. listopada 2015.

New in 2#

Na redu je drugi po redu new in post :) Ne znam kako vas, ali mene ovo vrijeme vani ubija. Mislim, stvarno volim jesen i sve što ide uz nju, al brate mili dajte mi sunca jer ću poludit od ove kiše. Imam vam toliko toga lijepog za pokazati, ali eto nikako da se pojavi sunčeko koje je od jako velike važnosti za dobru kvalitetu fotki. Nadam se da će se kroz par dana vrijeme malo popraviti, tako da stignem uslikati sve što sam planirala. Do tada vam predstavljam novitete koji već dugo čekaju na objavu (zapravo i nisu više tako novi) i koje sam već ranije pofotkala. Ovaj put radi se o lakovima za nokte koje sam kupila u zadnje vrijeme.



Krenut ću s lijeva na desno...
Ove lakove sam kupila jer sam shvatila da imam previše ljubičasto-roznih lakova i šljokičastih nadlakova i da uopće nemam nijednu drugu boju. Htjela sam ih imati u svim duginim bojama, tako da mogu iskombinirati manikure u različitim bojama, a ne samo jednobojne.
Prvi po redu je žućko imenom Love is in the air. Iskreno pojma nemam zašto su ga tako nazvali jer žuta boja baš i nema prevelike veze s ljubavi :)
Zatim imamo kričavo narančasti lak naziva Polka holga. Nosila sam ga ovo ljeto i to mi je prvi narančasti lak koji se našao na mojim noktima. Sviđa mi se kako izgleda, ima baš onaj woow efekt i ne može proći nezapaženo.



Inače, uživo je boja još intenzivnija.
Slijedeći je na redu plavac po imenu Let s get lost ili Hajdmo se izgubit :) Fakat su mi super ti njihovi nazivi.
I na kraju jedan zelenbač sa sitnim zelenim šljokicama naziva Roller coaster iliti vrtuljak :)



E s ovom slikom sam se toliko namučila i naživcirala jer boje nisu ni približno kakve su u stvarnosti, a pogotovo se razlika vidi kad nalakirate nokte.
Prvi po redu je predivan roza lak Happy end. Evo ga na slici dolje, čisto da vidite razliku između bočice i swatcha na noktima.



Ovo je fotkano u hladu i u usporedbi s gornjom slikom, izgleda kao da to nije isti lak.


Još jedna fotkana vani...
 
Drugi po redu je predivan šljokasti lak skroz prikladnog naziva Party princess. Dosta je proziran i potrebna su barem 3 sloja da bi se dobio željeni efekt. Definitivno mi je jedan od najdražih lakića.
Zatim nam dolazi lak imena Be berry now, a bojom mi se čini baš prikladan za ove jesenske dane.
Četvrti po redu je Break throught i ova slika gore nema blage veze s njegovim stvarnim izgledom. Kad smo već kod toga, oooogromna mi je želja kupiti fotić koji će dočaravati i prikazivati stvari i boje onakve kakve stvarno jesu. 
 
 
 
Ovako izgleda na noktima....
 
I zadnji, ali ne manje važan je predivan ljubičasti lak naziva Best dressed. Uz slike koje slijede nije potreban dodatni opis, meni je jednostavno prekokrasan :)
 



I još jedna u kombinaciji s još divnijim nadlakom Only Purple Matters.
 
 
 
Na redu su nam dva Catrice laka iz kolekcije Crushed crystals. Jako ih volim jer imaju sand efekt i duže se zadržavaju na noktima. Prvi ste mogli vidjeti u nedavnom postu i on mi je također jedan od omiljenih, a i naziv mu je totalno pogođen Call me Princess. Evo ga još jednom...
 
 
Ovu drugu divotu još nisam isprobala, a Catrice mu je dao naziv Shooting star. Prekrasne je tamno roza boje i jedva čekam da ga nalakiram.
 
 
 
Ove lakiće sam ugrabila u Offertissimi jer su ih svi jako nahvalili, a i cijena im je super jeftina, no ja s njima nisam zadovoljna. Ako ih netko želi i ima drugačije iskustvo s njima, javite se...poklanjam ih :)))
 
 
 
Još dva laka kupljena na sniženu, ali ni s njima nisam zadovoljna. Totalno sam fulala boje i ne sviđa mi se tekstura jer su dosta rijetki, tako da i njih poklanjam ako netko želi.
 
 
 
Ovi lakići su mi vrh vrhova, prezadovoljna sam bojama i kvalitetom, a još k tome su i turbo jeftini. I o njima sam već pisala zaseban post, ali ipak ću vam staviti slikice da vidite kako su divni.
 
 
 
Predivna plava nijansa s chrome efektom, definitvno najljepša plava boja koju sam ikad vidjela. Možete ga pronaći u Bipinim prodavaonicama pod nazivom Deep sea pearl.
 

 
Ovaj lak je isto predivan, ali uživo je ljepši jer je više zelenkast, dok na slikama uporno vuče na sivo. Naziv mu je prefora...Chromeo and Juliet.
 
 
 
Prvi po redu je moj prvi Essies lak imena China doll ulovljen na sniženju jer inače ne znam dal bi ga kupila zbog poprilično visoke cijene. Trajnošću me nije nešto previše oduševio, ali je nijansa jako lijepa i sviđa mi se što u sebi ima onu malu kuglicu koja omogućava da je uvijek u super tekućem stanju.
Drugi po redu je također moj prvi Misslyn lak. Morala sam ga kupit jer je apsolutno predivan i prelijeva se od zlatne do zelenkaste boje.
I na kraju opet moj prvi Farmasi lak...još uvijek neisproban :)
 
 
 
I sad dolazimo do glitter nadlakića...
Prvi slijeva je već spomenuti Only purple matters, vidjeli ste ga na djelu na gornjoj slici. Divan mi je, ali mi je žao što je limited edition pa ga neću moći ponovno kupiti :(
Zatim imamo nadlak sa jewel efektom i bezbroj šarenih glittera - Milion dollar baby. Koliko god lijepo izgleda, ni s njim nisam zadovoljna jer mu je tekstura poput ljepila i ne mogu ga uopće lijepo nalakirati.
Kraj njega se smjestio nadlak totalno fora imena Black dress and white tie ili 101 dalmatinac budući da je pun crno-bijelih točkica.
Četvrti po redu lak mi je također top topova...savršeno odgovara gotovo svakoj boji i daje odličan efekt, a njegovo blještavilo ne može dočarati niti jedna moja fotka. Naziv mu je Icy fairy i baš me podsjeća na snijeg i led, a u sebi ima bezbroj srebrnih glittera koji se prelijevaju u svim duginim bojama. Evo ga na djelu...
 
 
 
Iako je srebrno bijele boje, kad se nalakira na ljubičasti lak, vide se sitne plavkaste šljokice koje se inače uopće ne primjećuju.
 
 


 
Svakoj boji daje novi i poseban štih :)
 
 I zadnji po redu je prekrasni zlatni nadlak s puno šarenih šljokica i efektom electric feathers. Potražite ga pod nazivnom Gold fingers ili zlatni prstići.
 
I došli smo do kraja!
Nadam se da vam je bilo zanimljivo i da ste uživali u fotkama. Možete mi slati i slike vaših omiljenih manikura, a ja ću ih objaviti u posebnom postu ili na Facebook stranici :)
 
 
Puse svima :*
 
 
 
 
 

4 komentara:

  1. šta su ti različiti dojmovi, ja imam traume od ovog bpretty koji ti je super...nalakirala na nožne nokte žuti, nije išao van nikako koliko se upio a imala sam prozirni lak ispod...izgledalo je cca godinu dana kao da imam gljivice na nogama, ne bi više nikad njihovog ništa uzela...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene zbilja nikakvih problema, jedino što su mi nakon skidanja plavog laka, još neko vrijeme nokti bili plavkasti. Žuti su mi samo ako konstantno imam nalakirane nokte pa ih onda pustim bez laka neko vrijeme, dok im se ne vrati normalna boja.

      Izbriši
  2. Upravo se zaljubih na kombinaciju na zadnjoj slici woooow

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...