utorak, 23. prosinca 2014.

Inspiracija za novogodišnji make up:)

Drage moje!

Uskoro nam se bliži najuzbudljivija noć u godini i mislim da je krajnje vrijeme da polako počnemo s pripremama. Postavlja se vječno pitanje...što obući, kako se našminkati, kakvu frizuru napraviti? Pa eto, odlučila sam malo olakšati i vama i sebi pa sam potražila neke inspirativne ideje. Pripremite se na jedan blještavo kilometarski post :)

Pa krenimo prvo od make-upa :)
U ovoj noći sve je dopušteno i mislim da slobodno možemo malo i pretjerati s bojama :))) I naravno čim više šljokica i ostalih blještavih make-up "pomagala". Svakako vam preporučam neizostavni crveni ruž, obilan sloj maskare, tuš, umjetne trepuše za što glamurozniji izgled i of course šljokice...zlatne, srebrne...ma kakve god vam se nađu pri ruci. Osim na kapke, mogu se nanijeti i na dekolte :)

Važno je da šminka bude postojana budući da će se na licu zadržati sve do ranih jutarnjih sati. Pa evo par savjeta kako to postići. Kao prvo, vrlo je bitno napraviti dobru podlogu koja je ujedno i temelj svakog make-upa. Prije nanošenja podloge lice treba dobro hidratizirati kremom koja ovisi o tipu kože. Nakon tekućeg pudera, nanosimo korektor za prekrivanje eventualnih prištića i podočnjaka. Na kraju sve dobro zamatiramo puderom u kamenu ili prahu.

Sjenilo također mora biti postojano, a da bismo to postigli, na kapke možemo staviti korektor i zamatirati puderom u prahu. Najbolje je koristiti sjenilo u prahu jer je najpostojanije. Sjenila u kremi nisu toliko izdržljiva i vrlo vjerojatno će se nakupiti u pregibu, pogotovo ako imate problem s masnim kapcima kao ja. No, ako se ipak odlučite za kremasto sjenilo, ispod njega je poželjno nanijeti primer.

Što se tiče postojanosti ruža, pročitala sam nedavno jedan dobar trik - prije nanošenja ruža trebalo bi nanijeti olovku za usne, ali ne samo na rubove nego i na unutrašnjost usana. Nakon toga uzmete papirnatu maramicu i razlistajte je u tanke slojeve. Jedan takav sloj prislonite na usne i napudrajte puderom u prahu, maramicu maknete i ponovno nanesite ruž. Navodno da su nakon ovog postupka usne dobro zafiksirane i neće biti potrebno toliko popravljati ruž. Hmmm :)

Slikice koje slijede sam našla na Pinterestu i Google pictures i meni su svakako inspirativne. Toliko da ću pokušati na sebi napraviti nešto slično, a ako dobro ispadne MOŽDA vam stavim i fotke :)

All that glitters is gold with this look. Recreate it with OCC glitter ($14.00) from crcmakeup.com1239719_271592516299211_1307070392_n.jpg 500×500 pixels
Glitter. Gold Smokey Eye. Visit http://bit.ly/1dJOkf2 now to learn from the best makeup artist tutors
Linda Hallberg MUA - sparkling golden eyes. So beautiful, I HAVE to try this look.x
Makeup
How To Make Smoky Eyes - Get The Smoky Eye Look|MAKEUP TIPS FOR BROWN EYES SMOKEY EYES MAKEUP|  Brown Smokey Eyes Tutorial - YouTube
Glamorous Classic Look
perfect party lips from michelle at makeup lovers unite
bold cat eye look using Goldilux (Gold) Tiara (Silver) with Bulletproof (Black) To add the gold outline mixed the Goldilux pigment with MAC fix-+ to form a paste and lined it with a detailing brush #229 from @Motivescosmetics
Pink Glitter Lips - hmmm kinda like for clubbing or new years eve :)
Nakon make up-a treba nešto i obući pa evo nekih ideja :)

 Shop our huge selection of stylish women's clothing, shoes and accessories, including tops, dresses, cardigans, jewelry and layering apparel. Free shipping when you spend $100.
18 Perfectly Chic New Year's Eve Party DressesNew Year's Eve dressesWhat to Wear to a New Years Eve #Wedding. http://stylesizzle.com/bridal/what-wear-new-years-eve-wedding#Open Back Sequin Dress. I think this will be my new years eve dress.
Scala One Shoulder Sequin Cocktail Dress - Christmas party/New Years dress?? (If my belly isn't poking out yet lol)
So many sequins...so few parties...birthday or new year's eve #shopdailychic
maybe a rehearsal dinner or reception party dress <3
Frizureeeee :)




Kovrčavo i slatko


 








Kratke frizure za ovalno lice


kratka-asimetricna-frizura


I na kraju naravno novogodišnji noktići :)






 
 Nail Art Ideas For New Year’s Eve - InstaGlam
bling mani
~Sparkles with blue tips~
 Ovdje ću stati jer mogla bih tako do beskonačnosti :))) Pinterest mi je zbilja pravo otkriće ne samo što se tiče beauty stvarčica, nego i svega ostalog. Na mene djeluje totalno inspirativno i potiče me na kreativnost u svakom smislu :)
Nadam se da ste uz ove slikice i vi dobili inspiraciju za novogodišnji look.

Koji bi bio vaš idealni make up i outfit za ovu prigodu?
Kamo se spremate na doček?

Pišite, pišite, pišite :*


 

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...