četvrtak, 14. siječnja 2016.

Dekorativa 1. dio - New in #5

Slijedi drugi dio mojih beauty noviteta, a ovaj puta je na redu dekorativna kozmetika. I ovaj post sam odlučila podijeliti u dva dijela pa ću vam tako danas pokazati neke sitnice, a idući put dolaze na red malo krupnije stvarčice tj. palete. Budući da sam ih skupila malo veći broj tj. postala sam poprilična ovisnica i nikad mi nije dosta, mislila sam kako bi bilo zgodno staviti ih na jednu hrpu i napraviti solo post samo o njima.



Neki proizvodi koje ćete upravo vidjeti i nisu toliko novi, ali zbog moje neorganiziranosti tek sada vam ih pokazujem. Možda bi bilo najbolje da na kraju svakog mjeseca pišem new in postove pa se ovo ne bi događalo. Šta vi mislite?



Počet ću s ovim predivnim Essence highligterom o kojem sam već pričala i pisala recenziju. Ovo je moj prvi highligter ikad, a zašto me toliko oduševio pročitajte ovdje.


Dalje imamo Essence Hello Autumn multi colour powder. Također, predivan proizvod koji zaslužuje sve pohvale. Recenzija napisana već odavno :)


Nije tajna da mi je Essence jedan od najdražih kozmetičkih brendova pa sam tako s njihove police ugrabila i ovaj Sun club 2 u 1 bronzing powder. Ovaj proizvod ujedinjuje bronzer i highligter, znači sve u jednom. Još ga nisam isprobala, ali recenziju možete svakako vrlo skoro očekivati.


Još dvije super stvarčice od Essenca su i ove longlasting olovke za oči. Odlične su, super mekane i kremaste i što je bitno ne trebate ih šiljiti. Budući da imam dosta crnih olovaka, ovaj put sam uzela plavu u nijansi 17 Tu-tu- touquoise (ajme kojeg li naziva :))) i tamno zelenu u nijansi 12 I have a green. Obje u sebi sadrže sitne, sitne, neupadljive šljokice.


Preko Pink Pande sam naručila Make up revolution tekući tuš koji je ful praktičan i jednostavan za apliciranje jer ima mali, tanki aplikator koji odlično radi svoj posao.


Još jedna stvar s Pink Pande je i I heart makeup Eye primer. Pakiranje je preslatko i totalno me kupilo, a njegovu dugotrajnost još nisam detaljno istestirala. Jel i vi padate na ovakva slatka pakiranja?


Iz Oriflama sam uzela dvije njihove The One High impact olovke za oči. Također su predobre, mekane, kremaste, divne su... Jedna je tamno zelena, identična nijansa kao i I have a green od Essenca, samo što ne sadrži shimmer, a druga je smeđkasto-zlatna i može se koristiti i kao sjenilo.


I posljednji očni proizvod je Oriflame Very me fat lash maskara. Odlična je, a jako jeftina, ako se ne varam platila sam je oko 20 kn. Ima odličnu gumenu četkicu koja nije previše savitljiva i kad ju izvučete, uvijek izgleda uredno, što mi se posebno sviđa.


Prošle godine je u blogosferi nastala prava pomama za Essence olovkama za usne, a nije zaobišla ni mene :) Nijanse su divne, postojane, mat, nisu suhe i ne isušuju usne. Rekla bih da im je jedina mana što se prilično brzo troše.


Osim ovih običnih olovaka, morala sam uzeti i Longlasting olovke. Odlične su, izbor nijansi je velik i svatko može pronaći svoju idealnu boju. Ja sam ih izabrala čak 6 jer se nikako nisam mogla odlučiti i suziti izbor. Za razliku od gore navedenih običnih olovaka, one se ne šilje i to je još jedan veliki plus. Osim toga, čini mi se da se ne troše tako brzo. Uglavnom, o svim tim divnim olovčicama napisat ću detaljan post sa swatchevima svih nijansi.


Još jedan proizvod za usne je Pure shine colour lip balm od Catrica. Njega nisam kupila, već je bio u sklopu časopisa Elle kao gratis poklon. Dobila sam nijansu 070 I don t red it i prilično sam zadovoljna njime. Ugodnog je mirisa i iako se radi o balzamu, dosta je pigmentiran pa izgleda kao da ste nanijeli ruž.

I za kraj...par lakova za nokte, a to su redom..


Catrice Ultimate nail lacquer u predivnoj pastelno zelenoj nijansi 86 (S)wimbledon
Essence bijeli lak sa gel efektom u nijansi 33 Wild white ways
Essence plavac također sa gel efektom u nijansi 31 Electriiiiic
Golden Rose zlatni lak, s kojim nisam baš zadovoljna jer je užasno rijedak :(
I na kraju imamo Misslyn metallic diamond nail polish, divan, predivan srebrni lak za plavo-zelenim šljokicama, a naziv mu je Satellite war.

To bi to bilo sve za danas...ako vas posebno zanima recenzija nekog od ovih proizvoda, pišite...napravit ću je u najkraćem mogućem roku :)

Puse svima i do tipkanja :*






4 komentara:

  1. Puno ovih stvari imam i same riječi hvale za njih...posebno su mi drage Essence olovke! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su predobre...inače nisam baš neki ljubitelj olovaka za usne, ali s ovima sam prezadovoljna :)

      Izbriši
  2. :D Baš lijepi new in obožavam essence olovke i lakove i ne nisi jedina i ja padam na slatka pakiranja uvijek :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znala sam da nisam jedina heheh, a proizvođači baš znaju kako da nas privuku :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...