subota, 23. siječnja 2016.

Dekorativa 2. dio - New in #6

Kao što sam već ranije najavila, danas slijedi drugi dio dekorativnih noviteta. Budući da se radi samo o paletama, bilo mi je zgodno staviti ih na jednu hrpicu i posvetiti im poseban post. O svakoj planiram napisati recenziju tako da sad neću previše ići u detalje. Svi proizvodi su naručeni s Pink Pande, koju obožavam jer imaju toliko divnih stvari i jako im je teško odoljeti. Posebno su mi prekrasne palete sjenila, kao što se vidi iz priložene slikice :) Palete nisam kupovala "napamet", već sam najprije po raznim blogovima čitala recenzije i gledala swatcheve koji su na kraju presudili u odabiru.

 




Prva po redu je Makeup Revolution Iconic 1 paleta sjenila. Sadrži 12 mat i shimmer sjenila koja totalno prevladavaju što mi se posebno sviđa jer volim dok se sve sjaji i blješti. Nijanse su uglavnom zlatno-smeđe i lijepo se mogu iskombinirati kako za dnevni tako i za noćni make up. Cijena palete je 46,99 kn što je stvarno prava sitnica s obzirom na kvalitetu.


 
Slijedeća po redu je Makeup Revolution paleta sjenila - Girl Panic Limited Edition. Kao što možete vidjeti sadrži 12 shimmer i 6 mat nijansi s kojima nisam ni malo zadovoljna jer su jako praškaste i slabo pigmentirane. No, na ostalih 12 nemam prigovora jer su baš po mom guštu. Samo mi dajte shimmera i nitko sretniji od mene. Boje koje sadrži paleta su krasnih ružičastih, neutralnih, čokoladnih i bakrenih tonova, a prednost je veliko ogledalo s unutrašnje strane poklopca koje uvelike olakšava šminkanje.
 
 
 
Ovoj paleti jednostavno nisam mogla odoljeti, posebno kad sam vidjela swatcheve. Molim vas pogledajte ovu krasotu...
 
 
Riječ je o Makeup Revolution paleti sjenila Mermaids vs. Unicorns. Boje su prava divota, dosta su jarke i pigmentirane, a za cijenu od 46,99 kn kupovina se stvarno isplati. Jedva ju čekam isprobati.
 

 

Dalje imamo jednu predivnu paletu rumenila kojoj također nisam mogla odoljeti :) Brend je ponovno Makeup revolution i moram reći da mi je definitivno najveće otkriće u prošloj godini kad sam naveliko počela kupovati njihove proizvode. Naziv ove paletice je All about pink, a sadrži kombinaciju 8 mat i shimmer krasnih ružičastih nijansi.



Sleek palete se već dugo nalaze na mojoj wishlisti i napokon sam ih odlučila skinuti s nje. Toliko su hvaljene sa svih mogućih strana da sam ih morala isprobati. Za sada su još uvijek netaknute i sama sebi se čudim kak uspijevam da ne umočim prste u njih. Ali, takav je "posao" beauty blogera...prvo fotkaj pa onda isprobaj :) No, kako se čini, još neko vrijeme će ostati neisprobane jer me fotić nešto zeza i prvo moram riješiti te tehničke probleme :)
No, vratimo se na ovu ljepoticu. Znači, radi se o Sleek Vintage Romance Limited Edition paleti sjenila. Na slikama mi se činila puno veća nego što je u stvarnosti. Dosta je mala, tanka, ali opet čvrsta i praktična. Sastoji se od 12 predivnih nijansi među kojima prevladavaju roza, ljubičasta, zlatna i plava. Također na poklopcu ima ogledalce što je super praktično. Sleek palete možete kupiti po cijeni od 84,95 kn.



I za kraj još jedna Sleek ljepotica pod imenom Sunset I-Divine. Ime je totalno u skladu s bojama koje su prekrasne, baš poput zalaska sunca. Osobno, volim sve boje na očima, jedino nisam baš ljubitelj nude makeupa...boje, boje...samo čim više boja i po mogućnosti shimmerastih. Tko bi odolio ovim divnim zlatno - bakreno - brončanim nijansama? Obožavam Sleek palete i ne znam kako ću se suzdržati da ih ne kupim sve do jedne. Apsolutni favorit mi je bila Arabic Nights paleta koje nažalost više nema u prodaji, a visoko na wishlisti nalazi se još Garden of Eden koju uskoro planiram kupiti :)


Eto drage moje, to bi bilo sve za sada od noviteta. Nadam se da vam se ovaj post svidio, a vi mi pišite koje su vaše omiljene palete. Jako se veselim svakoj vašoj preporuci i naravno komentarima.


Pusa svima :*


 

Broj komentara: 10:

  1. Ova unicors mi na njihovoj stranici izgleda tamnije tj. boje. sad kad sam vidjela swatcheve bas su lijepe i svijetle. sunset paletu nemam i ona mije iduća koju zelim kupiti dok garden of eden imam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se činila dosta tamna, ali kad sam vidjela swatcheve totalno sam se oduševila i morala sam ju kupiti :) Inače, ova slika sa swatchevima je preuzeta sa Pink Pande.

      Izbriši
  2. Predivne palete, izgleda da cu opet morati narucivati :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Za ovakvog ljubitelja da ne kažem freaka za paletama kao ja ovo je raj za oči, pogotovo jer nam se ukusi slažu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Slažem se sa gornjim komentarom :D
    All about pink paletu bi si posebno voljela pruštiti! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paleta je stvarno divna i vrijedi svake lipe, tako da "go for it" :)

      Izbriši
  5. Jako lijepi new in, najviše me zanimaju swatchevi Sleek paleta :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...