nedjelja, 10. siječnja 2016.

Nivea Visage piling za lice

Tema današnjeg posta je još jedan proizvod s kojim se moja koža preporodila. Radi se o Nivea visage pilingu za čišćenje lica. Kupila sam ga jer mi se onako na prvu svidio. Nisam čitala recenzije o njemu tako da nisam mogla znati kakav bi otprilike imao efekt na mojoj koži, no nadala sam se najboljem :)



Iz Nivee o njemu kažu slijedeće: namijenjeno mješovitoj koži. Dubinski čisti i održava prirodnu ravnotežu vlažnosti kože. Za čistu mat kožu. Sa oceanskim algama i Hydra IQ.
Način uporabe: gel za čišćenje lica nanesite 2 puta dnevno na kožu lica, vrata i dekoltea. Zapjenite gel nježno masirajući. Temeljito isperite sa vodom, izostavite područje oko očiju. Podnošljivost za kožu dermatološki potvrđena.



Moji dojmovi: proizvod dolazi u čvrstoj i prozirnoj plastičnoj ambalaži tako da uvijek možete vidjeti koliko ga još imate za potrošiti. Otvara se pomoću velikog plastičnog čepa koji poprilično čvrsto drži sve na mjestu. Količina gela je 150 ml, a potrebno ga je potrošiti u roku 12 mjeseci. Dosta se sporo troši jer ga je potrebno dosta malo. Ja ga koristim navećer prije spavanja tako da najprije umijem lice, a zatim istisnem malo gela i pokušam ga zapjeniti između dlanova. Kažem "pokušam" jer se on gotovo uopće ne pjeni nego je više onako masnjikav.




Tekstura mu je gelasta i prozirna, a unutra se vide sitna plava zrnca koja vrše ulogu pilinga i skroz su nježna za kožu, čak se i otapaju na dodir tako da nema bojazni da će grubo djelovati. Miris mu je jako blag i ugodan, totalno osvježavajući i pomalo morski. Najviše od svega mi se sviđa osjećaj koji ostavlja na koži. Znači, nakon ispiranja, koža je svježa, meka na dodir i nema onog neugodnog osjećaja zatezanja. Mojoj koži se pokazao odličan jer mi je skroz uklonio problem masnog čela tako da ima moju preporuku za sve masnokošce budući da efikasno uklanja višak sebuma i neželjeni masni sjaj.

I za kraj, ako nekog zanima, sastav proizvoda...




Da li ste isprobali ovaj proizvod?

Koji je vaš omiljeni proizvod za njegu lica?


Broj komentara: 6:

  1. Probala sam i meni je odlican! :) Inace sam veliki ljubitelj Nivea zezalica :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristila sam ga davno. Pretpostavljam da nisu menjali formulu. Odličan je. Danas sam baš razmišljala da li da ga kupim, ali ipak sam se odlučila za Byphasse gel za umivanje pošto još uvek nisam probala ništa od tog kozmetičkog brenda, a nedavno su došli i u Srbiju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam dal su šta mijenjali, ali jako je dobar. Za Byphasse sam čula samo pozitivne komentare i imam ga želju isprobati :)

      Izbriši
  3. Nisam ga isprobala ali zelim, jer mi treba neki dobar piling :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...