srijeda, 13. siječnja 2016.

Preparativa - New in #4


Dugo nisam pisala new in post, a još prošle godine se nakupilo dosta stvarčica tako da sam u poprilično velikom zaostatku. Da ne bi opet sve bilo pretrpano, novitete ću razdvojiti na dva dijela - preparativa i dekorativa. Pa krenimo najprije s preparativom.
Neke od proizvoda ste već mogli vidjeti ili čitati detaljnije recenzije, a neki su se po prvi puta pojavili na blogu. Opet moram napomenuti, ovo sve nije kupljeno odjednom, već tijekom par mjeseci. Nekako mi je draže pisati ovakav tip posta kad se nakupi više stvari, a i kod drugih kolegica obožavam čitati ogromne new inove :) Čim više proizvoda, to bolje pa makar post bio dugačak par kilometara :)


Našlo se tu od svega pomalo, a počet ću najprije s dezićima.


Već sam par puta spomenula da mi je apsolutni favorit Biobazin dezić s jojoba uljem i shea maslacem jer ne sadrži štetne sastojke i odlično sprječava neugodne mirise. Potrebno se samo naviknuti na njegov miris jer je specifičan i nešto drugačiji od ostalih na koje smo inače navikli.


Dove powder soft sam uzela u krajnoj nuždi kad na policama nije bilo Biobaze. Također dobro radi svoj posao, ali sadrži aluminij, a i miris mi nije nešto woow.


Nivein piling za čišćenje lica mi je odličan i planiram ga koristiti i ubuduće. Recenziju sam pisala nedavno.


Biobazin gel za umivanje s cinkom i kamilicom sam kupila zbog brda pozitivnih recenzija i još uvijek ga testiram, a dojmove ću vam napisati nakon još malo isprobavanja. Ovako na prvu se čini dobar, ali moram priznati da se nikako ne mogu naviknuti na njegov miris.


Balein sprej za tijelo sa šljokicama obožavam i jako mi je drago da sam ga uspjela ugrabiti, budući da je iz limitirane kolekcije. Savršen je za vruće ljetne dane jer baš fino hladi, a miris mi nekako vuče na mango. Recenzija u planu :)


Balea pjena za brijanje s proteinima svile, aloe verom i uljem avokada mi je također odlična. Idealna je za osjetljivu kožu kakvu i sama imam i nije mi prouzročila nikakve iritacije niti slične neugodnosti. Ima jako lijep i ugodan miris. Jako lako se dozira za razliku od nekih koje sam ranije koristila i koje su se strašno teško istiskivale.


Nivea intimo double effect je proizvod kojeg sam prvi put kupila. Do sada sam godinama koristila Genera intimo, ali ga u zadnje vrijeme ne vidim na policama tako da je vrijeme za malo promjene. Gel sadrži ulje avokada i mliječnu kiselinu te jako fino miriši, a poseban je po tome što osim za pranje, služi i za brijanje intimnog područja. Sprječava iritaciju, a blaga formula regulira prirodnu ravnotežu intimne flore. Ne sadrži sapun i odobren je od strane dermatologa i ginekologa.


Budući sam u blaženom stanju, kupila sam i Babylove mama ulje za trudnice s maslinovim uljem. Preporuka je koristiti ga od već od prvog mjeseca trudnoće pa čak do tri mjeseca nakon poroda. Dojmove ću vam napisati nakon što prođe gore navedeno vrijeme :) Jedino ću priznati da sam ponekad dosta lijena za mazanje, a negdje sam pročitala da nije dokazano da ulja sprječavaju pojavu strija, no vidjet ćemo. Dojmove ću vam svakako javiti :)


Lorealov regenerator mi je trenutno najomiljeniji zbog predivnog mirisa i mekoće koju daje kosi. Sadrži bogatu i hranjivu formulu sa šest cvjetnih ulja.


Batiste šampon za suho pranje mi je uvelike olakšao muke jer produžuje pranje kose barem za jedan dan, osvježava kosu, daje joj više volumena, a miris mu je vrlo ugodan. Kao što vidite na ambalaži, ovaj žuti je namijenjen za plavu i svjetlu kosu.

Slijedi drugi dio....




Afroditin maslac za tijelo iz linije 100% spa mi je još jedno otkriće. Predivno miriši, lijepo hidratizira i odličan je za ovo zimsko vrijeme kada je koži potrebna posebna njega.


Oriflame Silk beauty trake za depilaciju lica spadaju u jednu od impulzivnih kupovina i nisam sigurna da ću ih koristiti. Nakon pročitanih uputa, malo me strah budući da imam jako osjetljivu kožu koja odmah reagira crvenilom.


Iz Oriflama je i ovo krasno Giordani ogledalce. Maleno je, sklopivo sa dvije strane od kojih je jedna "normalna", a druga vas uvećava...e jesam se izrazila, nema šta. Uglavnom, shvatili ste što sam htjela reći :)


Još jedna stvarčica bez koje ne može proći niti jedna zima je Melem. Mislim da o njemu ne treba puno pričati jer svi znamo koliko je dobar proizvod.


Ove točkaste rašpice za nokte su mi bile preslatke, a kupila sam ih u Kozmu. Ako se dobro sjećam, mislim da su od Essenca, ali nemojte me držati za riječ. Nisu baš nešto kvalitetne jer su dosta mekane i savitljive i mogu prilično lako puknuti.


I šećer za kraj....Essence kistovi...nisam im mogla odoljeti jer su preslatki. Boje su taman po mom guštu, svaki ima svoju specifičnu namjenu i tako su savršeno mekani da je to divota. Bit će poseban post posvećen samo njima jer oni to definitivno zaslužuju.


I došli smo do kraja...nadam se da vam je bilo zanimljivo čitati, a uskoro slijede dekorativni noviteti kojih se također poprilično nakupilo :)

Da li ste isprobali neki od ovih proizvoda?

Što ste mi vi kupovali u zadnje vrijeme?



4 komentara:

  1. Čestitke na trudnoći. <3

    I sama obožavam kilometarske new in postove. :D Od ove tvoje hrpice imam samo Biobazin dezić. Essence kistovi su preslatki, želim ih sve. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na čestitkama! Tek sad objavljujem da sam trudna, a već sam debelo ušla u 7. mjesec :)
      Essence kistove obožavam, jer su osim prekrasnih boja, toliko mekani da su to čuda. Svakak ih isprobaj :)

      Izbriši
  2. Boook! Di si uzela ovaj suhi sampon za plavu kosu? Nisam ga vidjela dosad na policama *.*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...