ponedjeljak, 4. siječnja 2016.

Kozmetički favoriti u 2015.

Dragi ljudeki, još jednom vam svima želim sretnu i uspješnu 2016. godinu i nek vam bude najbolja i najuspješnija do sada :) Nek je najviše zdravlja, a sve ostalo će kad tad doći.




Za danas sam vam pripremila popis mojih omiljenih proizvoda koje sam koristila u protekloj godini, a koristit ću ih i dalje jer su mi fenomenalni i jako mi je drago da sam ih otkrila. Zapravo, općenito mi je drago da sam uplovila u blogerske vode i otkrila jedan divan beauty svijet u kojem je sve ljepše i lakše. Praćenje drugih blogerica i youtuberica mi je postalo draže nego gledanje TV-a, a osim toga i puno je korisnije jer uvelike olakšava kupovinu toliko potrebnih kozmetičkih stvarčica. Isprobala sam dosta proizvoda na preporuku drugih blogerica i niti jedan me nije razočarao te stvarno zasada imam samo pozitivna iskustva. Super mi je jer više ne lutam bez cilja po drogerijama, već točno znam po koji proizvod sam došla i trajanje šopinga mi je znatno kraće nego prije. No, da ne duljim ajmo mi na favorite. Unaprijed se ispričavam na nešto lošijim fotkama, budući da nam već danima nema sunca :(



Isprobanih proizvoda je bilo zbilja puno, a izabrala sam one koji su me najviše oduševili i koje ću i dalje koristiti. Krenut ću najprije s preparativom. Na prvom mjestu u ovoj kategoriji se našao čuveni Balea aqua serum. Još davnih dana sam obećala detaljnu recenziju, mada ih na netu možete naći bezbroj i eto, još uvijek ju nisam napisala. Znam, grozna sam, ali obećajem da ću se popraviti. Uglavnom, proizvod sam kupila nakon brdo pročitanih hvalospjeva i nisam požalila. Ukratko ću vam samo reći da mi je puno pomogao u borbi protiv perutanja i masne kože, a uskoro kupujem i treću bočicu. Posebno me oduševljavaju proizvodi koji za malo novaca rade odličan posao, a to je slučaj i s ovim serumom. Recenzija slijedi uskoro, I promise :)))



Dalje imamo jednu odličnu kremicu za ruke od Biobaze. Ovaj proizvod ima moju ogromnu preporuku za sve vas koji imate problema s ispucalom i suhom kožom. Provjereno će vam u svega par dana obnoviti kožu pa čak i ako vam je ispucala do krvi, kao što je bio i moj slučaj. Isprobala sam puno krema za ruke, ali niti jedna mi nije ostavila ovako dobar dojam. Istina da miris i nije baš nešto, ali to je najmanje bitno u cijeloj priči. Još jedan veliki plus je što ne sadrži štetne sastojke tako da zbilja preporučam svima.



Još jedan Biobazin proizvod koji mi je apsolutno otkriće je ovaj dezić. Također, bez štetnih sastojaka, parabena, aluminija i alkohola, odličan je. Otkad ga koristim, više nemam potrebu isprobavati ostale deziće jer sam jako zadovoljna njegovim učinkom. U ponudi je više različitih mirisa, a meni se najviše svidio ovaj s jojoba uljem i shea maslacem, ostali su mi nekako prejaki. Zapravo i ovaj mi je ispočetka bio malo neobičan što se mirisa tiče, ali sam se brzo navikla i sad mi je totalni must have. Iako moram priznati da dezići ostalih brendova puno ljepše mirišu, puno mi je važniji osjećaj da sam stavila prirodan proizvod na kožu.



Još jedno sasvim slučajno otkriće je Lorealov Extraordinary oil regenerator koji sadrži 6 cvjetnih ulja za suhu kosu. Otkad sam ga prvi puta pomirisala, ostala sam oduševljena jer miris je stvarno predivan i presavršen. U biti, meni je svaki regenator dobar i svaki mi lijepo omekša kosu i olakšava rasčešljavanje, ali od ovog se neću tako lako odvojiti samo zbog mirisa koji je meni božanstven. Jedina mana mu je što se ne zadržava predugo na kosi, ali mogu prijeći preko toga :)



U favoritima godine se našao i Batiste šampon za suho pranje kose. Odličan mi je jer mi ponekad pranje kose predstavlja strašnu muku, budući da imam dosta gustu i dugu kosu, a njegovo korištenje mi produži nepranje bar za jedan dan...jedan, ali vrijedan :) I njega sam kupila zbog pozitivnih recenzija i mogu samo reći hvala curama koje su ga preporučile :)



I posljednji, ali nikako ne manje važan preparativni proizvod je Afrodita maslac za tijelo sa uljem jojobe i shea maslacem iz linije 100% SPA. Ajme meni...koja je to divota. Za njega nisam pročitala ni jednu recenziju prije kupnje, nego sam doslovno odvalila na ambalažu koja me totalno privukla. Kombinacija crne i zlatne boje je bila dovoljna da ga strpam u košaricu bez imalo razmišljanja. Nisam ga mogla ni pomirisati jer se ispod poklopca nalazi zaštitna folija, ali nisam uopće sumnjala da je miris woow. Recenzija svakako slijedi...



Što se tiče dekorative, većinu favorita ste već imati prilike vidjeti, a to su Make up geek paleta, Make up revolution Iconic 1 paleta i Essence soo glow highlighter. Palete su naručene s Pink Pande i stvarno su odlične. Opet ponavljam, za male novce, kvaliteta odlična tako da uopće nije pravilo da jeftiniji proizvodi ništa ne valjaju. Ista stvar je i sa Essence highlighterom o kojem sam nedavno pisala recenziju.



Dalje imamo Essence korektor Stay natural kojeg koristim svakodnevno za prekrivanje podočnjaka i genijalan mi je. Moja savršena nijansa je 03 Soft nude, a on odlično radi svoj posao i vidljivo prekriva tamnije područje ispod očiju tako da ga posvjetljuje i daje vam svježiji i odmorniji izgled. Također, recenzija u planu...



I posljednji u nizu favorita je Oriflame Very me puder protiv neželjenog sjaja. Odličan je za masnu kožu jer savršeno matira i zbog toga je postao dio moje stalne kozmetičke postave te se iskreno nadam da ga neće povući iz prodaje.

I to bi bilo to...ove proizvode ću nastaviti koristiti i dalje, a isto tako se veselim otkrivanju i isprobavanju novih.


Koji proizvodi su bili vaši favoriti u protekloj godini?

Ako imate neku preporuku, svakako mi napišite u komentarima :)






4 komentara:

  1. Imam Makeup Revolution paletice i obozavam ih! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  2. MUR palete su nam definitivno zajednički favorit. :D Meni su one otkriće prošle godine :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno, a cijena im je prava sitnica za kvalitetu koju nude :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...