srijeda, 9. prosinca 2015.

Essence Hello Autumn

Dok još jesen službeno traje, odlučila sam se požuriti s jednom jesenskom recenzijom :) Radi se o limitiranom izdanju Essence multi colour pudera iz predivne kolekcije Hello Autumn. Ova kolekcija je izašla još davnih dana, a ja sam ovaj puder kupila puno kasnije slučajno naletjevši na njega u dm-u. Baš sam se iznenadila što ga je još bilo na policama...recimo da sam imala sreće jer je apsolutno predivan.







Dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju u količini od 10 grama, a sadrži 4 predivne zlatne i smeđe nijanse koje koži pružaju divan sjaj. Izbočeni otisak lišća je baš poseban i svaka čast Essencu jer uvijek lansiraju divne stvari. Puder sam koristila nakon što sam nanijela bb kremu, a poslužio mi je kao highlighter, mada bih rekla po nijansama boja da je namijenjen za konturiranje lica. Ima jako lijep sjaj koji mu daju sitne shimmeraste čestice. Jedan mi je od dražih proizvoda i jako sam sretna da sam ga uspjela uloviti :)



Fotkano na suncu...
 
 
 
.....i u hladu
 

SASTAV: TALC, MICA, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, NYLON-12, TIN OXIDE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DIISOSTEARYL MALATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).



I za kraj, evo kako izgleda na koži...zbilja daje jedan predivan brončano-zlatni zdravi sjaj. Iako mu je službeni naziv "puder", ovo je i highlighter i bronzer i proizvod za konturiranje...ma sve u svemu divota jedna :)
 
 
 

4 komentara:

  1. To je od prošlogodišnje jesenske kolekcije :) Imam ga i obožavam ga te ga koristim kao i ti umjesto highlightera :) Sviđa mi se što daje licu jedan lijepi topli touch :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ga obožavam i baš sam happy što sam naletjela na njega :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...