petak, 18. prosinca 2015.

Essence Soo Glow

Ovo malo čudo o kojem vam danas pišem je ujedno i moj prvi highlighter, što znači da ga ne mogu usporediti s ostalim proizvodima ove namjene. No, meni je odličan cijenom i kvalitetom i ne bih ga mijenjala za ni jedan drugi. Dugo vremena sam bila uvjerena da mi uopće ne treba highlighter, ali kad sam ga prvi puta isprobala jako mi se svidio efekt koji ostavlja na licu. Baš onako lijepi prirodni zdravi sjaj tako da sam ga odlučila i dalje koristiti. Može se kupiti u dvije nijanse: 10 look on the brigth side i 20 bright up your life. Moj izbor je pao na drugu nijansu.




Essence kaže ovako:
Glamurozan sjaj! Highlighter daje tvom tenu prekrasan sjaj. Njegova kremasta tekstura pretvara se u baršunastu, puderastu formulu prilikom nanošenja. Lako se nanosi prstima, postavlja raskošan naglasak na tvojim jagodicama, ispod obrva ili u unutarnjim kutovima očiju.





Moji dojmovi:
Proizvod dolazi u malom plastičnom, ali zbilja čvrstom pakiranju te se pri zatvaranju čuje onaj famozni "klik". Koliko je ambalaža čvrsta mogu vam potvrditi i iz osobnog iskustva, budući da mi je nedavno slučajno bubnuo na pod i pritom ostao netaknut. Ne znam koji mi je jarac, ali koliko god da pazim, u zadnje vrijeme mi sve ispada iz ruke :)))
No, da se vratim na temu...znači za cijenu oko 23 kn dobit ćete 4 grama proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci. Što se tiče same teksture, mene je oduševila. Toliko je meka i kremasta pod prstima da bih se stalno mogla lickati i kopati po proizvodu :) I mogu vam potvrditi ovo što kažu u Essencu...znači highlighter je onako na prvu dosta kremast i pomalo masan, ali se jako lako nanosi na kožu i zbilja se pretvara u puderastu teksturu. Zbog te kremaste formule, meni ga je najlakše nanijeti prstima, a najčešće ga stavljam na jagodice te uz donju liniju obrva. Iako nije jako pigmentiran, s njim se itekako može pretjerati i dobiti efekt sijalice :) No, budući da nam sad dolaze blagdani i cijeli make up se svodi na šljokice i ostale blještavoće, mislim da vam nitko neće zamjeriti ako budete sooo glow :)

I za kraj, evo par fotkica i swatch...
 
 
 
 





Da li ste isprobali ovaj proizvod?

Koji je vaš omiljeni highlighter?

 
 
 

Broj komentara: 8:

  1. Imala sam ga prije i puuno koristila, zaista odličan proizvod.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam ovu svjetliju verziju i čak mi se našao i u favoritima za ovu jesen. Baš odličan proizvod!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbilja je odličan, mada vjerujem da ima i boljih, ali navikla sam se na ovaj i neću ga tako skoro mijenjati :)

      Izbriši
  3. Ja sam uzela onaj iz nove kolkecije i bas mi se doapda :) ovaj nisam videla ali deluje interesantno! :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod nas se nova kolekcija prodala brzinom svjetlosti, a highligter je prekrasan, pravi božićni :)

      Izbriši
  4. Izgleda jako lijepo, nisam ga jos probala ali mogla bih uskoro :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...