utorak, 3. veljače 2015.

Favorites 2014 #1

Pozdravček!

Ovaj post je već duže u planu, ali nikako uloviti malo vremena. Počela je ludnica na faxu, ispitni rokovi se bliže, frka panikaaa, ali ja jednostavno moram tipkati jer me to opušta i bez obzira na silne obaveze, za blog ću uvijek naći vremena. Dobro mi dođe kao predah od učenja jer bi mi inače glava zakuhala :))))




Pa eto, ako vas zanima koji su me proizvodi osvojili prošle godine, čitajte dalje :)
Bilo ih je poprilično pa ću ih razdijeliti u 2 posta da ne bude sve prenatrpano i u krajnjem slučaju prenaporno za čitanje.
Pa  krenimo najprije s preparativom...




Prvi na redu je Oriflame Swedish Spa piling za tijelo. O njemu neću puno pisati jer sam već pisala recenziju koju možete pročitati ovdje.



 
Garnier micelarna otopina me skroz oduševila i zbilja mi je pravo otkriće. Ni tu neću puno duljiti jer joj planiram posvetiti zaseban post.



Maybelline baby lips

Kad je Maybelline lansirao ove slatkiće svi su se pomamili za njima, a kud svi tu i mali Mujo :))) Nakon tolike senzacije, na kraju je ispalo da balzami nisu ništa posebno, jedino što im je pakiranje preslatko i baš mami na kupnju. No, meni je ovaj balzam odličan pogotovo za ove hladne, zimske dane kad usne pucaju ko lude. Uzela sam nijansu Cherry me i zbilja sam zadovoljna. Usne su njegovane, ne pucaju, a posebno mi se sviđa što je u boji i to prilično intenzivnoj. Ako ga nanesem u duplom sloju, izgleda ko da sam nanijela srednje pigmentirani ruž. Mogu reći da mi je čak i bolji od labella jer se nekako bolje stopi s usnama, za razliku od labella koje mi je "pregusto" i izbljeđuje usne.



Labbelo lip butter vanilla & macadamia

Iako mi je Maybelline za nijansu bolji, i ovo labello mi dobro dođe. Pakiranje je preslatko, miriši po vaniliji koju obožavam, jedino mi se čini da je 16, 7 grama proizvoda nemoguće potrošiti u godinu dana. Možda se varam, ako ga je netko uspio potrošiti cijelog ili barem dotaknuti dno, nek se javi :))) Bilo je tu i dosta prigovora oko pakiranja, budući da bi ga trebalo nanositi prstima pa eto, nije baš higijenski. Ja ga nanosim tako da samo priljubim usne i za sad nemam s tim problema :)



 Garnier fructis color resist - regenerator

Ovaj regenerator mi je savršen. Namijenjen je za obojenu kosu, a obogaćen je lanenim uljem i hranjivim sastojcima acai bobica. Ova formula bolje održava boju jer pomaže u održavanju pigmenata. Kosa je savršeno mekana, sjajna i predivno miriši. Otkad ga koristim, puno manje kose isčupam prilikom pranja i češljanja jer s njim je rasčešljavanje peace of cake :)


 
 Biobaza therapy
 
Ova kremica je prvi Biobazin proizvod kojeg sam isprobala. Namijenjena je za osjetljivu i oštećenu kožu, a sadrži kompleks nevena, gaveza i gospine trave. Kod kupnje me privuklo što ne sadrži štetne sastojke i 99% sastojaka je prirodnog podrijetla. No, obično ispadne da sve što je zdravo, ne miriši baš nešto. Tako je i s ovom kremom. Meni osobno je miris katastrofa i uopće ne mogu odgonetnuti na što me podsjeća. Ponekad kad ju otvorim mi čak i miriši, al kad ju zagrabim i nanosim na lice, miris kao da nestane i više nije ugodan. Unatoč tome, pokazala mi se odlična jer mi je lice od nje savršeno glatko i jako je djelotvorna kod smirivanja crvenila te brzo regenerira suhu i ispucalu kožu. S obzirom na pozitivan učinak koji ima na kožu, mogu prijeći preko toga da ne miriši baš najbolje.
 


Dulgon krema za tuširanje
 
Sasvim slučajno sam naletjela na ovu tuširalicu i na prvu me osvojila zbog predivnog mirisa. Namijenjena je suhoj koži, a sadrži bademovo mlijeko...mmmljac. Inače, padam na gelove koji sadrže ovaj sastojak, a obožavam i vaniliju, kokos, shea maslac, med...Još jedna prednost mu je i cijena - za oko 8 kn dobijete 300 ml ove poslastice :)))
 


Afrodita mlijeko za tijelo 
 
Nakon tuširanja treba se s nečim i namackati, a moj idealan izbor je ovo mljekeco. Opet sam pala na miris - jojoba ulje + shea maslac i naravno, nema parabena i parafina. U zadnje vrijeme možete naći sve više takvih proizvoda i to mi se jako sviđa. Ovo mlijeko je odlično za suhu i osjetljivu kožu kakva je nažalost moja. Pruža odličnu njegu i potiče proces obnavljanja kože. Također ju hrani, jača njenu zaštitnu funkciju i pomaže u otklanjanja neugodnog osjećaja zatezanja. Dosta je vodenkasto, lijepo se razmazuje i lagano upija u kožu.



My body

Još jedno mlijeko za suhu kožu s uljem badema. Fino miriši i slično je Afroditinom, samo što je mrvicu gušće. Pakiranje je ogromno, čak 500 ml. Ne sjećam se sad točno cijene, al mislim da je oko 20-tak kuna što je super povoljno jer zbilja jako dugo traje.


 
My body shaving foam

U postu o beauty greškama sam napisala svoju teoriju o brijanju nogu na suho. Nakon što sam dobila užasnu reakciju na koži, više mi ni na kraj pameti nije da to opet radim. Pogotovo jer sam pronašla super pjenu prilagođenu osjetljivoj koži. Sadrži ekstrakt aloe vere, a miris joj je baš fini cvjetni. Koža je predivno glatka i mirišljava, stvarno sam se preporodila s njom.


 
 Aloe vera gel

Predobra stvarčica, spasila me ovo ljeto kad sam ko pilence zagorila na suncu. Tako fino hladi opečenu kožu da je to milina. Sadrži aloa veru i također je bez parabena, parafina, parfema i SLS-a. Kupila sam ga u ljekarni za kojih 60-tak kuna ak se ne varam, ali definitivno vrijedi svaku kunu. Ostalo mi je još pola tube, a stvarno sam se puno mackala s njim. No, ko zna...možda mi zatreba i ove godine.


O slijedeća dva proizvoda neću puno pisati jer su zaslužili zaseban post, a to su...

Ulje jojobe



Nivea aqua effect gel za čišćenje
 

 
I došli smo do kraja :)
 
Da li ste isprobali koji od ovih proizvoda?
Koji su vaši omiljeni proizvodi?

Pozz svima i do čitanja :*

 
 


Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...