utorak, 24. ožujka 2015.

SOS proizvodi (zimski favoriti)

Napokon! Zimi je došao kraj i nitko sretniji od mene :)
Stiglo nam je proljeće i mislim da je ovo idealno vrijeme da se prisjetim proizvoda koje sam najviše koristila u hladnim zimskim mjesecima jer bez njih bi mi se koža osušila ko u bakalara :)

Ako me redovito pratite znate da imam masnu kožu lica, ali ostatak tijela nažalost spada u kategoriju suhe kože sklone pucanju (naročito po rukama).

Ovo su definitivno moji SOS proizvodi i bez njih bi se moja koža našla u opakim problemima. O većini proizvoda sam već pisala kratki osvrt pa se neću ponavljati, a o nekima planiram uskoro napisati detaljnu recenziju tako da ću u ovom postu samo brzinski proći kroz favorite...
 
Krenut ću najprije od proizvoda za njegu usana...Svi znamo koliko hladno vrijeme i vjetar mogu biti okrutni prema našim usnama. No, uz Labello lip butter i Maybelline baby lips, nema bojazni od ispucalih usana. Meni su se zbilja pokazali savršenima. Maybelline baby lips sam nosila preko dana, a labello sam nanosila svaku večer prije spavanja. Ovo mi je bila rutina kroz cijelu zimu i zahvaljujući ovim mazalicama, usne mi niti jednom nisu pukle što mi se ranije znalo događati.

 
 
 
     
 
Za njegu lica sam koristila (i još uvijek koristim) Biobazinu terapeutsku kremu za oštećenu i osjetljivu kožu, a kombiniram ju s uljem jojobe i Balea aqua serumom koji me totalno oduševio i ne znam kako sam uopće živjela bez njega :) Bez ovih proizvoda moja koža ne može i toliko su mi dobri da će svaki dobiti svoj post i to vrlo skoro. Za sada ću vam samo reći da su odlični za masnu i problematičnu kožu, ali super se slažu i sa ostalim tipovima kože. Biobazu i ulje jojobe možete koristiti i u druge svrhe npr. ako imate problema sa suhim i ispucalim rukama.


 
 
 
 


I na kraju dolazimo do mojih omiljenih mackalica za tijelo, a to su Afrodita i My body mljekeco za tijelo. Afroditino mlijeko sadrži jojobino ulje i shea maslac, a namijenjeno je za suhu i osjetljivu kožu, baš poput moje. Tekstura mu je fina vodenasta i jako se lijepo razmazuje i upija. A tek miris koji ostavlja....jednostavno morate probati.
My body mlijeko je slično Afroditinom, samo je malo gušće i potrebno mu je mrvicu više vremena da se upije. Sadrži ulje badema i divno miriši, a miris se na koži dosta dugo zadržava što mi se jako sviđa.


 
 


Bez obzira što je zimsko vrijeme iza nas, sve ove proizvode nastavit ću koristiti i dalje jer su mi preodlični. Ako ih još niste isprobali, toplo preporučam da to učinite :)


Koji su vaši zimski favoriti?

Imate li koji SOS proizvod za preporučiti?

 
 

2 komentara:

  1. I mene je lip butter spašavao zimus i dalje ga koristim baš kao i ti, navečer i prije spavanja, a za kožu lica sam koristila babylove kremicu na preporuku Gorgeous on a budget i fkt je dobra, natrackam je u debljem sloju i nema straha od suhe kože, a za tijelo koristim Dove losion i Neutrogenin, lijepo zvuči i ovaj Afroditin, moram probati. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na preporuci :) Neutrogenu svi hvale pa me baš zanima kakva bi meni bila, a ni Dove nije loš. Mada nam sad dolaze ljepši dani, ali mackanja nikad dosta :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...